(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В руки
-
Ок, salaryaftertax.com/de/salary-calculator 3950€ = 5740 cad
-
150 cad (170 tax) vs 180 EUR www.marmot.com/women/jackets-and-vests/rainwear/womens-precip-eco-pro-jacket/AFS_195115137014.html www.marmot.eu/women/jackets/hardshell-rainwear/womens-precip-eco-pro-jacket/AFS_195115099312.html
-
Ще раз - я вибрала Канаду усвідомлено, в Німеччині жити не хотіла в принципі. Але це ніяк не означає, що тут вигідніше 'пересічному сіньору', і питання куди йдуть податки залишається відкритим
-
Я не думаю, що є сенс продовжувати. Якщо в тебе є така ж офіційна дока, як той пдф про Канаду з 130к, можна було б порівняти. Але тут і так все печально та ясно
-
з врахунням курсової разниці
-
Дуже дивний приклад. Ніколи не чула про такий бренд
-
кого?
-
А як ти використовуєш її тоді?
-
Ок, подивлюся. Погано, що воно навряд чи англійською 😁 Медіана з переводом у кад?
-
лампочку можно повесить просто на датчик и она сама будет включаться\выключаться
-
и не надо парсить то что ты говоришь
-
а в том что ты говоришь что-то типа ворк тайм и срабатывает дохрена автоматизации
-
смысл то не в лампочке одной
-
свіжого по німеччині немаю, пошукай. Коли порівнював медіана там була на 10% нижче, середня на 18% та топ 10% на 29%. при тому що таксів там значно більше
-
человек нашёл то что делается в северной америке и сказал вот смотри, на 10% дороже в европе))))
-
плюс я думаю еще повесить туда же увлажнитель
-
для примера бед тайм рутин - ставит будильник, глушит свет, через пол часа чекает сплю ли я, если сплю, то вырубает везде свет, тв и мониторы
-
Iphone 14 128gb: Ontario - 1099 (~1242) CAD Berlin - 999 EUR = 1452 CAD
-
так что тут надо просить больше всегда, чем в гермашке
23 Jan 2023, 01:02
164384/637517
3 minutes ago