(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але, це ІТ, тому мабуть без машини вижити неможливо
-
Фестивалі теж
-
він не зменшує базу податків та потрібен на дітей
-
Або користуються транспортом. Я звісно не в Торонто. Але до трейлів щоб покататися на бігових лижах можна пішки дійти. На наш найбільший парк ходять безкоштовні автобуси, принаймні влітку та восени. Інші розваги типу ковзанки в 5-10 хвилинах від квартири. Пішки
-
Кроме Альберты нав ничего больше нету)
-
Пограмисты короче просто слишком универсальны, и их не сильно душат бюрократией
-
Даже электриком очень тяжело устроиться с не местным образованием
-
Эм, окей
-
В некоторых, куда и так никто не поедет и т д
-
Так хай не їдуть в ті провінції. В лікарів і тд такого вибору немає. Та і в якій це провінції? Альберта? Ніби тут достатньо людей є звідти, які без неї працюють.
-
Лол што? Вони не гинуть в дтп? Я крісла ставлю на то в що закон цього вимагає, а тому що я своїх дітей люблю
-
Для школярів не треба крісла
-
Не зменшує, але він такс-фрі та Канада додає щась зверху
-
Рабочим тут часто легче получить пр, куча стримов, они нужнее Канаде, чем айтишники
-
Тобто в робочих такі труднощі життя в Канаді, як у ітшників? Ми ж обговорюємо конкретний пост зараз.
-
Это не от зп зависит
-
Я не думаю что от программиста за 300к будут просить сертификацию
-
www.immigroup.com/topics/owner-operator-truck-drivers-salary-in-canada/
-
Смотря где жить. У нас украинцы с детьми мелкими вроде давно живут, в районе Этобикок (Торонто) Справляются норм без машины, все близко, а куда далеко — обычно в друзьями ездят, собираются, или берут аренду машины.
-
То вже кожен сам визначає для себе. Автобус трохи некомфортно , коли ввечері всі з пляжу в місті їдуть додому, там дупи з вікон стирчать. Трамвай так само
23 Jan 2023, 01:02
165372/642329
about a minute ago