(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вітаю! Проконсультуйте, будь ласка, з приводу останніх місяців оренди і її продовження: В минулому році орендував в Торонто помешкання на рік. Згідно з умовами договору - заплатив наперед не за два місяці (перший і останній), а за шість (перший + останні п'ять). Наскільки я розумію, це доволі розповсюджена умова у випадку з арендатором-ньюкамером - щоб, якщо я перестану платити, за ось ці п'ять передплачених місяців таки виселити мене через Landlord and Tenant Board. Плюс виписав власнику чеки на другий - сьомий місяці. Поки що лендлорд щомісяця використовує по одному чеку - але що буде далі, у восьмому+ місяцях (оплачених зазделегідь)? //зрозуміло, що буде те на що ми з лендлордом домовимось - але що буває зазвичай? :) 1) При умові, що ми погодимось продовжити договір - я нічого не буду платити до кінця дії поточного договору, оскільки 8-й - 12-й місяці вже оплачені? Чи зазвичай ці останні оплачені місяці будуть весь час десь там в майбутньому (щоб мати можливість під час них мене виселити)? Тобто - чи переїде такий великий п'ятимісячний депозит і на другий рік оренди - чи я його використаю вже на першому? 2) В договорі (на базі стандартної онтарійської форми такого договору) написано, що якщо за кілька місяців до кінця його дії ні я, ні лендлорд одне одного не попереджуємо про бажання його розірвати - то договір автоматично продовжується і стає "помісячним", що б це не значило. Але більш вірогідно, що лендлорд за три(?) місяці до кінця дії поточного договору мені скаже "підписуємо новий договір з 13-го+ місяця, з підвищеною вартістю, бо в мене підвищили платіж за іпотеку"? :)
-
Т.е. стандартные первый и последний месяцы + 4 конкретных месяца
-
А в договоре не прописано? У меня вот так: The parties involved understand that it is under the sole discretion of the Tenant to voluntarily prepay the rent upfront for additional Four(4) months as an inducement of acceptance of this offer and in lieu of having credit history. The Tenant will pay first and last month in certified fund (or direct deposit into Brokerages Trust Account), as a "Deposit" as per terms in this offer and then will pay additional Four(4) months on or before closing day prior to getting the keys, to be applied to the 8th, 9th, 10th and 11th month of the Lease Term (July, August, September and October 2023). The key deposit of XXX is to be included in the payment. Prepaid amount of XXX to be payable directly to the Landlord. The Tenant agrees to provide the deposit to the listing brokerage within 24 hours of acceptance of this Agreement to Lease by Wire Transfer or Bank Draft.
-
кстати, вот сколько не летал, ни разу ребенок не плакал
-
Наш любитель снiгу
-
причем прям исправлены стандартные 10 на 6
-
у меня вот эти месяцы + 6 чеков
-
ну по идее просто не платите и все
-
Приблизно те саме - що я добровільно оплачую (крім першого і останнього) ще чотири "передостанні" місяці. Tenant voluntarily agrees to provide four (4) addition last months (8,9,10,11) deposits in a form of certified cheque or bank draft prior to the release of keys to the suite.
-
давно это делал, но может это billing-and-payment.revenueservicesbc.gov.bc.ca/login
-
а, вроде без инвойса его получить нельзя начиная с X37 — студенческие Х36 — воркпермиты Но раньше MSP был платный, а сейчас нет. Поэтому видно не вариант
-
приснился сон такой приятный, что покупаю какой то прям очень крутой ноутбук, еще даже название запомнил Zenbook (такой реально есть, даже гуглил) за 1700 баксов. Думаю ну круто. Потом реально задумался обновить ноут и может взять макбук, глянул цену и охерел просто. Это реально стоит 3500-4000??