(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене робота шіфтова, живу то за канадським то за українським то за гавайським часом. Типу організм норм поки, інколи каже - ти заколупав
-
Бізнес клас не вирішує проблему з джетлагом. Друге правило також не вирішує проблему. Перше правило - я пошуткував, таким чином хотів чекнути хто ще як я днем спить а вночі тусить)
-
Буду намагатися, дякую) Можливо адаптуюся, третій день тут тільки. Кажуть шо 5-7 днів і все норм стає
-
Я замітив що загнати організм фізично, чи роботою чи спортом допомагає
-
Норм лайфхак) ще класно коли в літаку можеш спати, бо в мене уя суперздібність відсутня нажаль
-
До речі скільки не літав через Атлантику, найкращий лайфхак не спати ніч до перельоту, переліт. А потів вирубитись в Україні/Канаді
-
То саме. Інколи алкоголь допомагає
-
Привіт Подруга порадила «раджу мати з собою діловий костюм/сукню для співбесід» Для ІТшки теж треба костюм на співбесіду? О_о
-
Чатік, сорі, не знаю, в який топік із цим питанням. В мене диплом китайського внз, я зараз (поки я ще в Китаї) хочу зробити евалюацію через WES для Канади. Проте ніякого профілю для ЕЕ я ще не робив, бо зарано ж. Це взагалі ок, чи мені спершу треба створити профіль в ЕЕ, бо WES буде їм там щось надсилати, або ж вони зможуть їм надіслати трохи пізніше інформацію про диплом, коли мені це буде потрібно?
-
Можливо хтось стикався, чи можна на паузу PS plus поставити, дуже сумніваюсь, але раптом. Місяць тому взяв на рік підписку і от вчора продав плейсту 🥺
-
Retinal imaging часто включен
-
Тут эйр пафф считается не показательным
-
сіньор продакт дизайнер я теж не дуже уявляю але сумніви з'явились))) можливо інші норми
-
У нас був корпоратив в діловому стилі, знадобивс костюм. А так не увляю технічної співпксіди розробника в костюмах. Дивлячісь яка позиція у вас.
-
доречі а багато співдесід он-лайн/офф-лайн?
-
це вже інше)) це стиль 😅 я про то шо я можу на співбесіду спокійно приходити в сматкежуал і не паритись) не нада в клерка наряжатись))
-
Спасибо)
-
подививись які гарні кольорові сорочки носить Matias Duarte, головний по дизайну в гугл, от такі треба 😄
-
Я взагалі не відчула різниці з нашими. Онлайн і не в костюмах )
-
Деякі навпаки таке і просять. Зустрічала подібні вакансії , типу «fresh grad”. Може дешевше хочуть найняти ))
23 Jan 2023, 01:02
167649/642720
7 minutes ago