(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт Подруга порадила «раджу мати з собою діловий костюм/сукню для співбесід» Для ІТшки теж треба костюм на співбесіду? О_о
-
Чатік, сорі, не знаю, в який топік із цим питанням. В мене диплом китайського внз, я зараз (поки я ще в Китаї) хочу зробити евалюацію через WES для Канади. Проте ніякого профілю для ЕЕ я ще не робив, бо зарано ж. Це взагалі ок, чи мені спершу треба створити профіль в ЕЕ, бо WES буде їм там щось надсилати, або ж вони зможуть їм надіслати трохи пізніше інформацію про диплом, коли мені це буде потрібно?
-
сіньор продакт дизайнер я теж не дуже уявляю але сумніви з'явились))) можливо інші норми
-
доречі а багато співдесід он-лайн/офф-лайн?
-
це вже інше)) це стиль 😅 я про то шо я можу на співбесіду спокійно приходити в сматкежуал і не паритись) не нада в клерка наряжатись))
-
Я взагалі не відчула різниці з нашими. Онлайн і не в костюмах )
-
Деякі навпаки таке і просять. Зустрічала подібні вакансії , типу «fresh grad”. Може дешевше хочуть найняти ))
-
Залежить від позиції. На ПМські взагалі жах. На тому ж лінкеді видно, що зааплаїлось 400 людей. А ще ж ті, кого зареферили співробітники. Там походу ніхто взагалі не дивиться, воно падає кудись в базу і всьо
-
а где это брать, к компании обращаться или как-то самому делать?