(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Прикурить и разобраться почему так случилось. Или проблема с генератором-электрикой или с аккумулятором. Как вариант просто купи новый аккумулятор в костко, если проблема не в нем просто вернешь в течении года
-
вони там такі закальонні шо отак і лишаються на вулиці зимою, прям в -27?
-
Калгарі
-
а ти в центрі Торонто живеш?
-
особливо в ФБ групах)
-
Ще головне поменше контактувати з українцями, які приїхали до КУАЕТ.
-
Добрый вечер. Подскажите у кого был опыт с севшим в 0 автомобильным аккумулятором. Сегодня сел, пытался его зарядить но чет не вышло. Завтра буду просить кого-то помочь, но почитав интернеты так и не понял что делать - пробовать прикурить/зарядить/заменить
-
прям кайф
-
ще мені подобається дизайн нового пріуса
-
Ну то моє бачення на зараз. Я жив в Кракові майже в центрі, біля Вісли. Де ми майже щодня гуляли Віслою, або центром. Де самі розумієте, архітектура і Вавель. Бомжів майже не видно. Користувався чистим вилизаним громадським транспортом. Тут теж живу в центрі і не так далеко є оновленні дорожки вздовж річки. Але антисанітарія скрізь, через бомжів, яких тут в десятки разів більше. Сервіс просто жахливий. Можна дзвонити на контакт центр 2 години і так і не дочекатись відповіді. На днях ходив в Телус шоп. Чувак і ноги на стіл задирав і що тільки не робив. Купили дружині айфон, тотодназу поміняли на інший, бо він так залапав його брудними руками в їжі, що виглядав як бу. Хоча новий з упаковки, вона просто не бачила і не повірила, що він новий. Але щоб це все не бачити доведеться змінити спосіб життя. Як пміняю права, візьму машину і можливо переїду в будинок. Тоді можливо моє ставлення зміниться до цього. Я не кажу, що весь переїзд це погано, але це кардинально міняє моє життя.
-
Ооо, в новенької дуж класний дизайн, радий за тебе)