(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мексика дает второе гражданство легко, но другой момент, что в Мексике могут его отбирать и человек несет ответственность если не является на выборах, поэтому иногда лучше иметь просто пмж)
-
читаю это сообщение и думаю: о, это я уже знаю А потом вижу ник и всё понял 🤣
-
LCBO не рахується як 5х поінтів для карти кобальт 😭
-
Интересно, есть же мексы, которые уезжают за границу. Они что, теряют свое гражданство?
-
Я люблю рассказывать про Мексику)
-
Я не интересовалась тем как они живут, но вообще голосовать можно и в консульствах. И плюс, их же не обязательно лишают гражданства, просто в Мексике за подобное есть ответственность.
-
если у тебя одно то вроде как не могут нигде лишить
-
Всім привіт! Ми з чоловіком тільки приїхали в Калгарі, хочемо познайомитись з місцевим айтішним комьюніті😎 Можливо ви вже десь збираєтесь- дайте знати пліз. Або давайте організуємо свою тусовку:) Каток/ настолки/ просто поспілкуватись- ми за будь- який двіж
-
А шо так ангуляр не популярний
-
Це як тут нормальне рістретто знайти… Нація double-double
-
В Італії я так і не зміг замовити американо з молоком, не розуміють як це велика чашка кави, довелось брати капучіно)
-
Для подачі на pr або для роботи
-
А капучино?
-
ну вот я вкуснее тимхортонского френч ваниллы ничего не пил и совсем этого не стесняюсь 🤣
-
якщо це питання - то часто на легасі проєктах
-
Так і є, але що робити якщо круасан найкраще заходить з американо з молоком)
-
кофейные гурманы не признают американо с молоком, так как оно уже разбавлено водой, а итальянцы американо сделали ради стёба над американцами, но это не точно Главное в Италии не заказывать латте, так как принесут стакан молока)
-
Певно тому їх кавомашина nespresso такі малі порції кави робить
-
Теща (живе в Італії) каже що молоко в каву то норм, а от воду да, харам)
-
Мені українське капучино (те що я пив) має занадто багато молока, те що робили в Італії більше на наше американо з молоком схоже (не сильно багато молока і домінує кава). А взагалі я не сильний гурман тому)
23 Jan 2023, 01:02
167787/642125
2 minutes ago