(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
якщо це питання - то часто на легасі проєктах
-
Так і є, але що робити якщо круасан найкраще заходить з американо з молоком)
-
кофейные гурманы не признают американо с молоком, так как оно уже разбавлено водой, а итальянцы американо сделали ради стёба над американцами, но это не точно Главное в Италии не заказывать латте, так как принесут стакан молока)
-
Певно тому їх кавомашина nespresso такі малі порції кави робить
-
Теща (живе в Італії) каже що молоко в каву то норм, а от воду да, харам)
-
Мені українське капучино (те що я пив) має занадто багато молока, те що робили в Італії більше на наше американо з молоком схоже (не сильно багато молока і домінує кава). А взагалі я не сильний гурман тому)
-
как и кетчуп в пасту) Они за это бы на пожизненное сажали
-
наче після вв2 американські солдати були в Італії і коли замовляли каву просили долити більше води, італійці прозвали це американо
-
😳 добре що не образились, у них додавати молоко в каву то смертний гріх (так мені казали)
-
Це ж самий кайф! В рістретто 30 мл всього
-
Списувати можна, коли більше одного клієнта-контрагента, є своє обладнання і сам собі ставиш завдання. Інакше податкова нарахує максимальну ставку. Платити в податкову в з березня по травень включно, по результатам декларації. Наступного року можуть попросити сплачувати податки авансом.
-
і від капсул, там штрих код на них і машина знає скільки води лити (принаймні у vertuo - там капсули такі полусфеои)
-
Все страны могут лишить.
-
Так, від машини залежить
-
Податки як з фізичної особи (www.simpletax.ca/calculator)
-
Окрім України, ага :)
-
Всм? неспресо є картриджі і на 230мл
-
youtu.be/thbc9Auongc
-
Там зразу на сайті пишуть, ось ця машина "40мл, 110мл", а тип капсул вже від машини залежить, в мою вертуо не підійдуть) просто декілька разів кнопку тисну
-
Ні, Андрій :)
23 Jan 2023, 01:02
167801/641969
4 minutes ago