(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А, тобто не тому не пустили, що не можна, а тому, що навпаки, мало часу (за їх підрахунками). От гадюки(( так, цей момент треба знати й якщо летиш таким чином, завчасно давати десь півгодини на розборки
-
не прям весь ВС, но тем не менее)
-
Не самый плохой мэр, кстати
-
Наш мэр на это: «Батя, ну я стараюсь»
-
В феофанию ходил к лору) Глаза в принципе просто проверяю раз в год, очки пока не нужны)
-
А, бачу вже, що мабуть про офтальмолога
-
Мабуть, для очей?
-
Запізно вже почав знайомитися, мабуть не встиг повний курс пройти
-
Це було хабарництво 101
-
Так
-
Погано тв переробляли - було в мене таке, в останній момент перед операцією замість досвідченого лікаря, з яким була домовленість, зав відділеням поставив свою дитину, хірурга-початківця, на котиках тренуватись типа.
-
с такими ценами по факту для 90% жителей — все равно умирать
-
На серце дядьку платили 200 тис 4 роки тому та потім реабілітація окремо. Мабуть, залежить від складності, в нього був штучний клапан
-
это еще очень дешево, мы на сердце заплатили 100к, сделали плохо и через год опять 100к
-
Не знаю, тим в кого нема, помирати, чи що? В неї нема, спробувала пробитись так, болт, тоді вже довелося до родини звернутися, не хотіла казати
-
Минулого тижня операція рак легені в київській обласній - 50 тис грн у родички. Велкам до безкоштовної медицини
-
На лорах я не дуже обізнана (ну хоч на якихось лікарях🙄)
-
Чи сюди до дітей їхати, в друзів батьки вже тут і катаракти і суглоби і серцеві клапани поробили
-
Дуже смішо згоден) аж доки не стане питання що тобі це конче потрібно) далі якимсь шляхом знаходятся варіанти 😉 але в цьому прикладі скоріше за все максимальо просто все: просто хай кадровики якийсь лист зроблять і перекладачу)
-
Поки реально не уявляю, перший роботодавець - руснявий ВТБ банк який як я розумію вже прикрили, потім совдепівський горгаз, короче лист реально взяти лише з айтішної роботи і від фріланс замовників. Та й як підтвердити ФОП досвід де розумію.
23 Jan 2023, 01:02
167907/641488
about an hour ago