(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
На серце дядьку платили 200 тис 4 роки тому та потім реабілітація окремо. Мабуть, залежить від складності, в нього був штучний клапан
-
это еще очень дешево, мы на сердце заплатили 100к, сделали плохо и через год опять 100к
-
Не знаю, тим в кого нема, помирати, чи що? В неї нема, спробувала пробитись так, болт, тоді вже довелося до родини звернутися, не хотіла казати
-
Минулого тижня операція рак легені в київській обласній - 50 тис грн у родички. Велкам до безкоштовної медицини
-
На лорах я не дуже обізнана (ну хоч на якихось лікарях🙄)
-
Чи сюди до дітей їхати, в друзів батьки вже тут і катаракти і суглоби і серцеві клапани поробили
-
Дуже смішо згоден) аж доки не стане питання що тобі це конче потрібно) далі якимсь шляхом знаходятся варіанти 😉 але в цьому прикладі скоріше за все максимальо просто все: просто хай кадровики якийсь лист зроблять і перекладачу)
-
Поки реально не уявляю, перший роботодавець - руснявий ВТБ банк який як я розумію вже прикрили, потім совдепівський горгаз, короче лист реально взяти лише з айтішної роботи і від фріланс замовників. Та й як підтвердити ФОП досвід де розумію.
-
у мене більшість була з Українського бюро перекладів у Києві. але декілька доків(паспорти, справка про несудімість, свідотство про народження дитини) консультант наполягла перекласти у сертифікованого перекладача у канаді, то вже тут в ванквері перекладава
-
👍дякую!
-
blog.google/technology/ai/bard-google-ai-search-updates/amp/
-
Певно і жопа також
-
Мені потрібен цей оптимізм
-
На колі це сказала, реакція канадійця - вау, прикольно, smth funny is going to happen 😀
-
За добу сталося 226 землетрусів магнітудою 4 та вище: Тайвань, Казахстан, Чилі, Пакистан, Туреччина та інші країни Сайт зі статистикою та інформацію по кожному землетрусу. Підібрали для вас статистику землетрусів в Україні та найближчих країнах.
-
А цей землетрус що поблизу не показали
-
Так это один нескольких самых дорогих. Есть же опции подешевле
-
Привіт! Чи є хто здавав в Maple Ridge? На скільки там складно здати? Чи є в кого інструктор який би міг там покататися зі мною, можна англомовний? (Володимира і Бориса не пропонувати, вони мені сказали що туди не іздять). Єдиний вільний слот був тільки там на потрібну мені дату, то записалася туди.
-
В Ірландію для українців зараз не потрібна віза. Я летіла через Дублін.
-
Дешевле на порядок прям вряд ли будет🤷♀️ но можно поймать раньше, не в хай сизон. Если кто хочет не платить втридорога, планируйте с осени
23 Jan 2023, 01:02
167919/641488
about an hour ago