(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сакрального сенсу кататися саме тим маршрутом нема. По-перше, їх може бути більше одного, по-друге, все одно їхати очами, тож навіщо перевантажувати і так стресований мозок
-
а ну да я ж в Украине жил там с 1990 весело все года
-
мне и в 2015 -2019 весело было
-
Та ні, просто слот був там, то там і забукала🙂 не скажіть, чоловік не здав сам в Сюреі, записався в Барнабі на перездачу, поїздив з інструктором, специфіку уловив і здав
-
они были в 2015-2019. Не помню что вообще там было))
-
зрада
-
почему землетрясения везде кроме РФ? обидно
-
А нужен именно Maple Ridge? В любом пригороде, кроме, как говорят Ричмонде, сдать проще простого. Многие в Ленгли ездят. Главное не Ванкувер)
-
Так я ж і не прив’язуюсь до марштруту, чи я десь це написала 🧐якщо пізнавати специфіку то чому б не поїхати туди де заблуканий роад екзамен? Тим паче що там жодного разу не була
-
Так тут момент саме з поїздити. Аби де можна поїздити і вловити специфіку. Тобто не треба прив'язують до конкретного маршруту.
-
Окей, я Вашу думку зрозуміла. Дякую
-
Тому що на мій особистий погляд це абсолютно перевантаження і так навантаженого мозку
-
Це визначається природою цього переказу. Якщо свої грощі зароблені до Канади - ніяких податків. Якщо це зарплата чи інша форма доходу - потрібно
-
>тільки на папері обговорюється А чего так? Это бест практис или тебе так удобнее?)
-
и даже не Ванкувер 😁
-
#interview Черговий апдейт по пошукам :) Arctic wolf, onsite stage. Розмовляли півтори години з двума тімлідами потенційних команд куди співбесідуюсь. Була серія питань відповідей більше по behavioral, але скоріше не мене питали, а самі розказували як у них влаштовано :) Далі була Easy leecode words anagram: були едж кейси де треба було питати "а пусті рядки є анаграмами? чи рахувати white-spaces?" тому мінімальний затуп, але прийняли і похвалили рішення :) , вирішив через хешмап частот символів. Потім фоллоу ап задизайнити REST API з цією функцією, питання про кешування, версіонування апі, і всяке таке. Доволі просте інтерв‘ю. Через пару годин подзвонив рекрутер запитав скільки грошей хочу. Сказав йому, шо таке тільки на папері обговорюється, але сказав на скільки орієнтуюсь, бо знаю, що це більше їх рейнджу.