(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ще не в Канаді, підчищаю хвости перед переїздом. В Туреччині (2 останні роки). Частина доходу приходила не на ФОП, а на Wise (контракт з Іспанським клієнтом). Я їх потім через крипту тут виводив. ФОП ще є, на нього невеликі доходи капають (онлайн актив типу). Тобто я точно податковий резидент України? Так ось питання: Для Канади мені десь може бути потрібним показати сплату податків в Україні? Просто попередньо сказали на консультації, що якщо гроші не доходили до розрахункових рахунків, то краще не декларувати значно більші суми - а то будуть питання у податкової Може в когось я гарний фін консультант-юрист по Україні - то буду вдячний
-
"лівий"номер? ) AA8885MC Бренд: VOLKSWAGEN Модель: CC Рік випуску: 2012 Дата: 08.07.2022 Колір: Чорний Об'єм двигуна: 1798 Вага: 1430 Тип дії: Перереєстрація тз у зв`язку зі зміною анкетних даних власника (з зміною регіону реєстрації)». Тип авто: Легковий Тип кузова: Седан VIN-код: WVWZZZ3CZCE700359 Ну хоча б да, у Калгарі цей номер з Серпня 2021 а мож і раніше) platesmania.com/ua/nomer18065891
-
Что именно некомфортно?
-
Доброго ранку з Соледару, пишу зараз саме з цього міста, на Донбасі мороз, сонячний день. Воїни 46-ї десантно-штурмової бригади впевнено захищають українське місто. Бригада нова, створена після початку війни, повністю складається з мобілізованих бійців, але якби така ж керованість та така ж довіра у колективі були вибудовані в інших наших частинах, то ні про які проблеми в цьому районі говорити б не доводилось. Боєздатність бригади - на найвищому рівні. Діі 46-ї бригади дозволяють стабілізувати становище, і є прикладом для інших наших частин. Буду інформувати про обстановку. Тут було чимало криз і влітку, але все це проблеми, які можна вирішити і зараз за умови адекватної оцінки ситуації та постановки завдань. Керованість, ось ключова проблема.