(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ого, быстро вы. Ну сходите к паровым часам и на Canada Place)
-
Остров Ванкувер в смысле или в Викторию именно
-
Послезавтра уезжаем
-
Ну и по даунтауну погуляем
-
Остров Виктория посмотрим завтра
-
Коли не було перекрито, там паркування було жахливе. Кілометр або більше треба було від машини йти, паркова там дуже маленька
-
Какой план на Ванкувер?
-
Довольно несложно в центре запарковаться, тк много подземных. Может, в час пик попал.
-
Хотя одно заметил точно. Меньше индусов)
-
Доброго ранку з Соледару, пишу зараз саме з цього міста, на Донбасі мороз, сонячний день. Воїни 46-ї десантно-штурмової бригади впевнено захищають українське місто. Бригада нова, створена після початку війни, повністю складається з мобілізованих бійців, але якби така ж керованість та така ж довіра у колективі були вибудовані в інших наших частинах, то ні про які проблеми в цьому районі говорити б не доводилось. Боєздатність бригади - на найвищому рівні. Діі 46-ї бригади дозволяють стабілізувати становище, і є прикладом для інших наших частин. Буду інформувати про обстановку. Тут було чимало криз і влітку, але все це проблеми, які можна вирішити і зараз за умови адекватної оцінки ситуації та постановки завдань. Керованість, ось ключова проблема.
-
Завтра скажу как оно, днем в Ванкувере
-
Проблема в том что жизнь обычного человека состоит из обычных вещей. Например пробок, парковок, оплат счетов. И вот я уже постоял в пробках и попытался запарковаться. Ничем не отличается от Торонто)
-
Папоротники растут
-
Еще не видел его днем. Но тут теплее. Было плюс 12
-
Як Ванкувер?
-
Буду их ихней монетой бить)
-
Нужно постараться этот скил приобрести
-
Они просто по поверхности этого моря плавают
-
Они как непотопляемый корабль моей печали.
-
Блин как это работает. Не могу понять. Как канадцы умудряются очень улыбчиво и весело говорить долго ни о чем и никогда не углубляться в переживания.
23 Jan 2023, 01:02
16909/636378
less than a minute ago