(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Впевнений, що саме тому що я хотів туди поїхати. ;) Мені завжди так щастить. Їздив в Берлін, там все перерили. В Познані цього року, та сама фігня і так майже скрізь де я збираюсь поїхати погуляти.
-
Звідти: «Громадянинові України може бути тимчасово відмовлено у виїзді за кордон у випадках, якщо: він обізнаний з відомостями, які становлять державну таємницю, - до закінчення терміну, встановленого ст.12 Закону України «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України»; стосовно нього у порядку, передбаченому кримінальним процесуальним законодавством, застосовано запобіжний захід, за умовами якого йому заборонено виїзджати за кордон, - до закінчення кримінального провадження або скасування відповідних обмежень; він засуджений за вчинення кримінального правопорушення – до відбуття покарання або звільнення від покарання; він ухиляється від виконання зобов’язань покладених на нього судовим рішенням – до виконання зобов’язань; він перебуває під адміністративним наглядом національної поліції – до припинення нагляду.»
-
dmsu.gov.ua/poslugi/dokumenti-dlya-vijzdu-za-kordon/oformlennya-dokumentiv-dlya-vijzdu-gromadyan-ukrajni-za-kordon-na-postijne-prozhivannya.html
-
Неправда знятого з обліку випустять. Випускають прикордонники, а з обліку знімають військомати. Якщо військомат, зніме, то у прикордонників не буде причин не випустити. Не треба плутати
-
Так, саме по тому пункту я знявся, тільки для призовників інша стаття
-
Я ж кажу, що не всі знають про той закон. У мене було враження, що я єдиний в Україні, хто знявся з обліку по тій статті. Всіх кого знаю, всі або брали відстрочки, або нічого.
-
Його з пр не випустять, але якщо подати заявку на зняття з обліку, то є шанс знятися і з тим штампом вже виїхати. Але то краще адвоката посилати, бо можуть загребти і краще жінку, бо ще й адвоката загребуть.