(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Welcome to North America
-
Трохи не той випадок
-
www.vox.com/22534714/rail-roads-infrastructure-costs-america
-
Це в середньому, а по великих містах ті ж проблеми що і в штатах. Якщо дуже коротко майже будь хто може подати скаргу і її будь зобов‘язані розглянути, часто зупиняючи чи переробляти будівництво. В Європі всі перевірки та протести відбуваються на етапі проектування, потім просто шлють нахєр, тут так неможна, кожного мають почути
-
Так у Канады ещё все очень хорошо оказывается
-
График не про это
-
Так график вообще не про это
-
Розкажу цікаву історію про страхову і про житло Короче у нас через люті морози та напрямок вітру лопнула труба в стіні гаража(підвод води до раковини в гаражі), і залило бейсмент(це було в неділю) Ми перекрили воду, я зателефонувала в страхову, вони сказали викликати пламбера та що в понеділок пришлють disaster team Дізастер тім привезла здоровенні сушарки, зняли покриття підлоги в бейсменті, сказали що 4 дні буде сохнути Пламбер прийшов теж в Пн, замінив шмат труби Страхова сказала що у них є ствердження пламбера що це через погодні умови, тому вони покривають геть усе: і пламбера і сушку і ремонт гаража та бейсмента і клінінг після ремонту. На все про все пішов 1 день, дуже швидко та злагоджено, досвід радше позитивний Хоча я очікувала тиждень сидіти без води і взагалі всього найгіршого)
-
Також про страхування і житло: у колеги був будинок в місті High River, AB. Гарний такий, з вбудованим гаражем. І от в 2013 році там трапилася повінь, яка зачепила його будинок. Гараж повело після певного часу у воді: одна стіна змінила геометрію. Так от страхова відхилила клейм, бо гараж за полісом не є частиною житлового приміщення будинку (навіть коли є частиною дому). Чувак попав на банкрутство. Мораль: уважно читайте, що підписуєте, бо дешева рибка - погана юшка.
-
- 3 страницы это много, сократи до 1. 10 лет опыта можно тоже вместить на одну страницу - Personal statement я бы вообще убрала. Рекрутеры тратят менее 10 секунд на просмотр резюме, вы не хотите, чтобы первое, что они увидят, было ерундой. - поменяла бы template резюме на что то такое www.overleaf.com/latex/templates/jakes-resume/syzfjbzwjncs www.overleaf.com/latex/templates/cis-grad-template-dev/pjcttwysqvym как пример - Найдите формулу резюме XYZ в Google, которая гласит: "Accomplished [X] as measured by [Y], by doing [Z]" -Показывать больше цифр, так как это заставляет рекрутера продолжать чтение например: Increased app up-time to 99% by suggesting application" - Поменяйте слова в резюме, потому что вы используете слово "Successfully", Designed, Developed несколько раз подрят. Используйте более сильные глаголы резюме вместо "Suggested" and "Proposed" -> "Initiated", "Led", "Facilitated" - Включите больше информации в свой старый опыт, и убедитесь, что это в прошедшем времени!
-
казіно завжди виграє, відома тема Я думаю нам наступного року піднимуть вартість
-
Дякую!