(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
курс рахується середній за день, якщо це дійсно переказ і зроблено одним днем то не буде ані росту ані падіння в термінах CRA
-
Ну, якщо гроші були зароблені до приїзду в канаду, то при продажі крипти потрібно вписувати це як capital gain/loss. Справедливості раді, це вигідно, враховуючи що USDT на kuna.io купується по вищому курсу, ніж офіційний, тобто можна зафіксувати capital loss який покриє будь який capital gain.
-
t.me/uaitincanada/98148/193202
-
давай пруф, з врахуванням контексту
-
Так, трохи не те мав на увазі.
-
На рахунок немає людей "Канада прекрасна країна" можна спорити 😁
-
може бути аудит і потрібно буде показати пруф що було зароблено: виписку з банку, податкову декларіцію тощо. описаний шлях це шлях переказу грошей, не відмивання
-
не пробував, в інтернетах кажуть було достатньо, якщо не нагліти (постійні перекази значних сум). випадків коли CRA штрафує ньюкамерів в приницпі дуже мало, перші 3 роки на то не дивляться. з документами з українського банку аудит проходили без питань, з переказом значноі суми таким шляхом
-
нема за що, ревью на швидку руку)
-
Ну, пить антибиотики без рецепта - очень плохая идея. Вы же не знаете какая бактерия у вас там была и была ли. И какая дозировка. Если пить меньше, чем нужно, то будет очень плохо У нас люди вообще любят антибиотики при вирусных заболеваниях пить
-
Я погоджуюсь з Вами, але бажання знову піти і стати в чергу і чекати 10годин була повна жесть. Лікар мене навіть толком не оглянув. Спитав, де болить і пішов, через 20 хв. прийшов і сказав, “Ось рецепт на обезбол, антибіотики випишемо коли гірше буде”. Кажу, мені вже зле, що ще має статись? і він відповів: “Ok, budd I have to go”.
-
спробуй, розкажеж. питання в тому чи це інкам чи переказ своїх накопичень. якщо так розглядати то навіть падіння гривні буде давати втрати
-
Ну це дуже непрофесійно звичайно