(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Он не дорогой вообще
-
Вони або не можуть пройти або дуже довго проходять government security clearance. В мене один знайомий з РФ ще в 14 році приїхав як студент - відмовили в самому першому рівні тому що батько руській військовий (хоч і на пенсії). Другому колезі з Луганька котрий теж прилетів як студен в 14 - робили 2 роки (замість 3-6 місяців)
-
Тем более у тебя блин миллион булет поинтов на респосибилитис/ачивементс которые можно и нужно урезать
-
думаю да
-
Задача тестів же ж - не світитися зеленим, а знаходити максимальну кількість багів.
-
Ну так распиши
-
нє, то я на другій роботі з джуна до сеньйора виріс
-
Бляяяя. Вот это штуку увидел. То есть 3 года ты работал джуном а потом внезапно стал синьером и ещё тех лидом? Ясный красный что тебя никто звать не будет, это выглядит для канадцев как наебалово
-
Якщо ви хочете максимальну результативність таких тестів - не чистіть базу і пожертвуйте паралелізмом. Коли тести женуться на заповненій базі - вони тестують поведінку у максимально наближеному до реального середовищі.
-
а що вказувати якщо переїждаю в Торонто? писати як Торонто
-
А шо треба прям адресу вказувати?🤔
-
Локации нет, как текущей так и с прошлых работ
-
+ шрифт і відступи між рядками якщо мож
-
Дякую, почну перероблювати
-
Ну, я заказала два вида креветок и картошку, но порции не большие, 29дол до налогов
-
9 долларов
-
Мені щось Ред Лобстер не зайшов. Нічого особливого :/
-
Суп и булки
-
Я кушала там, имхо, это не дорого. Особенно за большую порцию там где тарелка 3000 калорий
-
За 7 там типа закусок?
23 Jan 2023, 01:02
169881/636680
about 4 hours ago