(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я кушала там, имхо, это не дорого. Особенно за большую порцию там где тарелка 3000 калорий
-
За 7 там типа закусок?
-
Смотря что
-
Сначала иди читай гайд. Тебе хватит 4-5, ну максимум 6 булет поинтов на каждую работу. И лучше писать ачивементс, а не респонсибилитис. И да, нужно расписать путь от джуна до синьера
-
Хотя ок, от 9
-
От 7 долларов там еда
-
Сравнительно дорогой
-
Ну, там от 30дол, когда в азиатских и за 15
-
В нас лише є один супер адмін, який один, і там ми тести пишемо дуже обережно бо там дані зі всіх юзерів які звісно динамічно змінюються, тому ми там обачно покриваємо тестами щоб при паралелізації не вилізало Унікальні атрибути і тд
-
Ось таке, хз, дорого це чи ні
-
Наприклад те що я писав тут?
-
Чи буде: Successfully implemented "some app" that doing{} by using {} Вважатися ачівмент?
-
Так, кожний тест має створювати нового юзера
-
У нас кожний пайп стартує на кожний коміт на чистій базі Тести незалежні, ганяєм паралельно, але ми не чистимо базу в тестах На середовищі staging ганяємо не всі тести, але на заповненій базі
-
це добре що з руснею так) щоправда, я мав на увазі, "українців" які в ордло спокійно жили, скоріш за все підтримували все що там відбувалось, а зараз вирішили тимчасово перевзутись)
-
Я таке писала одним bullet point для того, щоб розказати, про що був проект і які скіли були використані. Все інше - achievements.
-
Мабуть через дупу помалу почало доходити що таке 🐶🐽 мир
-
Только хотел это же написать
-
Якщо б ще виміряти саксесс - типу там підняли окупаємість чи нових юзерів підтягнули
-
Скорей как пример успешного применения скиллов, это тоже ок но не совсем ачивементс.
23 Jan 2023, 01:02
169899/634420
10 minutes ago