(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тю, эт невкусно и мало
-
ёбанные Z-патриоты кайфуют в Канаде 😕
-
это какая провинция?
-
Мб вы уже видели. Есть группа русни в Канаде в фб. www.facebook.com/groups/RussCanada/ Занижают рейтинг специально владельцу бизнеса из Крыма за вывеску www.facebook.com/groups/RussCanada/permalink/5831191826966458/
-
Дитину як небуть оглядали в районі Монреалю, не раз. Жінка сиділа +12 годин, де йому ліньки було розшифрувати аналіз крові - то в селі біля Оттави. То ми переїхали
-
Також зіткнувся із такими перевзутими: знайомі канадці здають житло на еірбнб, і написали нам що до них заселяються українці, типу го привітаєте поговорите, підтримаємо разом. Коли зустрілись із ними, то все було плюс мінус норм, сказали що з Харкова, а потім пробили через інсту що він харківчанин який ще в 14році звалив у Сочі, а вона взагалі росіянка. Так гидко мені ще не було.
-
угадайте как называется бизнес? "Matryoshka LTD" 🤦♂️ www.facebook.com/matryoshkaltd
-
Про природній шлях це ви хотіли чи вони?
-
Нє, канадці, їх особливо не їбе, але не допомогали їм.
-
Я певна що ні)
-
Собі головне довіряти ;)
-
А кому треба?
-
Порівнювати різні візи недоречно
-
я надіюсь їх ваші знайомі вишвирнули зі свого аірбнб?)
-
Нікого не слухайте. Мені теж розповідали багато чого. Я народжувала в Едмонтоні, типу теж все переповнено, черги по 12 годин, запис до лікаря за місяць і тд, але всі аналізи, обстеження по вагітності мені зробили вчасно. А при кінці вагітності знайшли у мене деяку патологію і провели купу додаткових аналізів, включаючи МРТ, кардіограму, рентген, консультації профільних лікарів, просто щоб переконатися, що я зможу народити безпечно природнім шляхом. Це при тому, що були новорічні свята і типу кажуть, що канадійці у свята не працюють. Народжувати в Канаді - шик і блєск, я всім задоволена.
-
Скиньте репорт плз на группу, пост и на юзер(ов)
-
У адмінів групи є бізнеси - можно туди працювать
-
Та як їх забанити, якщо в сапорті фб русня сидить.
-
Ніяк. Але це вирішує мою етичну ділему
-
Як це вирішує проблему зв‘язку?
23 Jan 2023, 01:02
169936/641242
about an hour ago