(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Також зіткнувся із такими перевзутими: знайомі канадці здають житло на еірбнб, і написали нам що до них заселяються українці, типу го привітаєте поговорите, підтримаємо разом. Коли зустрілись із ними, то все було плюс мінус норм, сказали що з Харкова, а потім пробили через інсту що він харківчанин який ще в 14році звалив у Сочі, а вона взагалі росіянка. Так гидко мені ще не було.
-
Нє, канадці, їх особливо не їбе, але не допомогали їм.
-
Я певна що ні)
-
А кому треба?
-
Порівнювати різні візи недоречно
-
Нікого не слухайте. Мені теж розповідали багато чого. Я народжувала в Едмонтоні, типу теж все переповнено, черги по 12 годин, запис до лікаря за місяць і тд, але всі аналізи, обстеження по вагітності мені зробили вчасно. А при кінці вагітності знайшли у мене деяку патологію і провели купу додаткових аналізів, включаючи МРТ, кардіограму, рентген, консультації профільних лікарів, просто щоб переконатися, що я зможу народити безпечно природнім шляхом. Це при тому, що були новорічні свята і типу кажуть, що канадійці у свята не працюють. Народжувати в Канаді - шик і блєск, я всім задоволена.
-
Та як їх забанити, якщо в сапорті фб русня сидить.
-
Як це вирішує проблему зв‘язку?
-
Тобто ця страховка по CUAET не "одноразова"? Маю на увазі що можна оформити її в кількох провінціях якщо переїдеш до іншої (якщо правила провінції дозволяють)?