(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
наш менеджер пішла іншим шляхом - на будь-які питання про кредитку просто повертала розмову в русло "давайте не поспішати і спочатку просто відкриємо вам рахунки" )))
-
Я тут своєму менеджеру зі Scotiabank написав на пошту два простих запитання, він замість того щоб відповісти написав щось на кшталт "Так, звичайно я можу тобі відповісти, букай апойтмент і я відповім на твої питання". Найближча доступна дата апойтмента через тиждень. Я ему про це написав, і попросив надати відповідь в листі після чого він почав ігнорувати мої листи.
-
Вітаю! Може хтось знає контакт інструктора для сдачі роад тесту в Міссіссага? Буду дуже вдячний
-
неделя то еще отлично, я через 3 букал)
-
Компанія Brickmania створила LEGO-модель HIMARS з доповненням у вигляді усмішки. Сам HIMARS коштуватиме $185, а додаткові деталі з українським солдатиком та усмішкою — ще $70. Виручені кошти від продажу саме українського доповнення підуть на благодійність — платформі UNITED24. Хочу..
-
Привіт всім) Скажіть, що можна списати на податки ?)) Працюю ремоутно, знаю що маю отримати T2200 форму , що ще?) Де ще можна отримати повернення податків ?)
-
Їх можна міняти доречі
-
у нас з дружиною теж підтвердження не питали в CIBC