(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я розумію що за випадковою невипадковістю за законом він ще вважається українцем. Але особисто я його не вважаю за людину. * так, розумію що можуть бути деякі обставини, але мені важко їх уявити. Реально навіть лежачих хворих перевезти, не кажучи вже про літніх людей
-
З точки зору якої країни?
-
Почему незаконные?
-
два громадянства теж незаконні. Але з т;з України чувак українець
-
Нету никакой куает страховки Есть страховка от провинции, оформляешь одну в той провинции где живёшь Если переезжаешь - в новой провинции получаешь новую и узнаешь что делать со старой Допустим бс страховка полгода работает в другой провинции, но есть нюансы Вся оф информация есть на сайте каждой провинции
-
Я про моральну оцінку цього факту. Здебільшого МОЮ моральну оцінку
-
двойное гражданство - это другое
-
з точки зору України можна мати тільки одне громадянство. Якщо ви набуваєте українське, маєте вийти з попереднього. Якщо набуваєте інше, маючи українське, і не виходите з українського - згідно свого законодавства Україна його не визнає і на своїй теріторії у разі чого вас судитимуть як українця, правила на виїзд теж як до українців і тд
-
І я усвідомлюю що з цією війною особисто я, моє коло спілкування та (сподіваюся) цей чат стали реальними радикальними націоналістами на межі з нацизмом (з направленою ксенофобією)
-
Ну т.е. Украина позволяет иметь два гражданства и считает их законными.
-
ну це інтернетік, тут кожен має право на особисту думку)
-