(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт, товариство! Мене зовуть Сашко, я продуктовий дизайнер із майже семирічним досвідом у цій двіжухі. Зараз майже рік працюю в монреальській компанії, але час іде, контракт закінчується, тому треба шукати іншу роботу. От я й шукаю. Ідеальний варіант — калгарська продуктова компанія, якій потрібен адекватний дизайнер. Умію все, що повинен уміти, англійську знаю достатьньо, щоб працювати. Поки що живу в Торонто, але всерйоз думаю про Альберту (навіть в лінкедіні локацію змінив)). Отже, якщо комусь в компанію потрібен Product- UX- UI- Designer, прошу вас пропонувати мене. Не підведу ) www.linkedin.com/in/uxprocess/
-
Тонкий memory foam queen size з ikea важить 22 кг www.ikea.com/ca/en/p/morgedal-foam-mattress-firm-dark-gray-50277388/?gclid=CjwKCAiAuaKfBhBtEiwAht6H774qtHDlCgQUs_F_7clrDUl3kYPcU4o7uiIiEVUKkj1djPZ2RoPjLxoCs6kQAvD_BwE
-
У моєї дружини є подруга анестезіолог, професіонал яка любить свою справу, то вона навпаки сказала що нічого страшного в епідуралці нема. Та й взагалі щось піти не так може й при лікуванні простого порізу. Я думаю що це така ж історія як боязнь літати.
-
До речі, дуже комфортний матрац, рекомендую