(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ааа, зрозуміла
-
Не знаю про що тут можна холіварити🤷♀️ кожан людина маме все вирішує, хіба це не очевидно. А ми можемо посилання кинути відповідно запросу.
-
КР не ризик, але вагітність може бути ризиком
-
Нічого собі, навіть при КР, тобто сам механізм відшарування не просто тому, що напруження? Треба буде почитати. Я колись ходила в інститут зору в Києві, мені підтвердили, що в мене ризику немає, то пішла на природні
-
Власне, щось я надто холіварну тему підняла. В будь-якому разі, спочатку ПР, потім діти 😂
-
Я вагаюсь, тому що метод пологів обирається на строках, коли вже пізно робити аборт. В Україні це все було як пощастить, тому поки що дітей в мене немає. Ризик є навіть за КР, але набагато менший.
-
Я за те, щоб своє життя нагибати так, як тобі треба🙂 ти знизила свої ризики одним фактом переїзду сюди. Хоча маємо визнати, що в Україні ж прекрасні фахівці по КР та по повторному КР, просто там менше технічних можливостей у разі чого та саме перебування в лікарні - інший експіріенс
-
Даунтаун, а ментали?
-
Классная сумочка бтв
-
Так, вони всюди таке дозволяють, в магазинах
-
Я не знаю, как одной есть на 600 (я ем на больше), пока не умерла 🤣
-
Хахаха. Спасибо
-
Они тут есть, но в целом их не так много, как кажется. Я за почти 5 месяцев наблюдал проблемную ситуацию только один раз.
-
Рестораны меньше Если купили машину без кредита/файненса - у нас выходит со страховкой, паркингом и бензином 600 Еда выходит 800-1000
-
Что за ситуация была? Можно чуть подробнее? Думаю как с ребенком 3+ будет
-
Какую доставку используете?
-
Но мы пьём алкоголь.
-
Мы семьёй из 4х едим на 1200 примерно (это все продукты с доставки). Ни в чем особо не ограничиваемся. Но сюда включены только продукты, из которых дома готовим, кафе - отдельно.
-
Instacart из No Frills. Раз в неделю где-то на 250 долларов в среднем, плюс в течении недели по мелочи.
-
аналогично
23 Jan 2023, 01:02
172288/634634
about a minute ago