(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
commercial)
-
postman
-
А які є курси/навчальні заклади (бажано до 1 року) які "допоможуть" знайти роботу, наприклад для фронтенд?
-
Привіт! Я знову маю запитання по тестах :) Але тепер інше. Мій проект зараз це моноліт, але колись розподілимо. На даний момент хочемо вкрити увесь API OpenAPI доками. Для тестування візьму Dredd або Specmatics (тули для тестування контрактів без написання тестів мануально). А ось потім я би хотів зберігти усю роботу та якось застосувати документацію OpenAPI до мікросервісів на івент-драйвен архітектурі. Щоб не городити потім ще міграцію з OpenAPI до AsyncAPI. Бажано ще робити контракт бейзд тестування сервісів взагалі, як пропонує Pact JS (але вони не інтегруюься з OpenAPI). Що скажете про таке рішення та чи є якісь готові інструменти щоб подружити OpenAPI з івентами?
-
learning.postman.com/docs/publishing-your-api/publishing-your-docs/
-
А в Торонто ще надають 2 тижні в готелі безкоштовно? Ще десь є схожі програми з житлом?
-
підскажіть де краще купувати квитки Європа - Калгарі?
-
Ну як в торонто, будь готовий що це "торонто" буде десь на околицях міссісіги
-
порекомендуйте сервіси плс
-
Дуже дякую!
-
Що цікаво, одразу після цієї новини, литовський універ, звідки мої діти перевелися в Канаду, а там поки взяли академіку, розіслали студентам Emergency preparedness - information. Щось не добре, планується в тих краях. We want to direct your attention to a newly published website designed to aid Lithuanian residents in preparing for emergencies (extreme weather, social, technical threats, etc. ). The site offers practical advice in English, Lithuanian, and Russian languages on how you can prepare for, and respond to different types of emergencies that could occur in Lithuania. Please visit LT72.lt
-
у меня коллега таким способом выехал говорит: останусь в Канаде, а потом в Украине будет амнистия, им интересно чтобы люди возвращались
-
Виявляється в Калгарі не тільки бобри і олені є, а і орки. Тільки що з автобуса побачив.