(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
However, As a consultant you have overhead: marketing, office expenses, insurance, etc. these are typically reflected as an Overhead Factor (OF) Typically the overhead factor ranges between 1.4 and 3.0. With 1.4–2.0 for a multi year engagement, with the client picking up *most* expenses, 1.5–2.5 for moderate term (months), 2.2 to 3.0 for weeks. 3.0 (or more) for short term (i.e. days or hours). An OF of 1.2 to 1.8 is the most common. But higher factors could apply based on factors as described below. Your Consultant Billing Rate (CBR) would be: CBR=BR * DPE * OF. So in this case for a job that normally pays $100k per year): BR = $50 ($100,000/2000) DPE =1.35 OF = 1.5 CBR = $101.25 (or about 1% off the AS) ($50 x 1.35 x 1.5)
-
40-50%
-
Мені здається, що будь-яка цивілізація, яка досягла розвитку рівня міжзоряних польотів та при цьому не знищила себе, навряд чи буде агресивною чи взагалі буде розглядати інших як конкурентів
-
Доброго дня, маю питання. Де подивитись результати медичного екзамену? Кров і рентген зробили. Приїхали по foil-less візі, подаюсь щоб нам візу вклеїли в паспорт, і там потрібно підтвердження що ми здали медичний еквзамен, я щось заплуталась і не знаю де це можна подивитись. Пройшло 12 днів з здачі крові. Буду вдячна за відповідь, або підказку😁
-
+50%
-
50 => 75
-
це теоретично можливо, згоден
-
вона може бути не агрсивною, просто не помічаючи людей їх знищувати, як ми комах коли оремо поле. ми ж не цілеспямовано їх вбиваємо, ми просто їх не помічаємо і робимо свою справу
-
ріл, гра топ, майже гра року я вважаю, це дуже гарна сінглплей РПГ, з дуже граним світом (я маю на увазі проробку деталей, замку), але трохи вороги чугунні. Плюс на ПК більше багів, ніж на соснолі, але вони більш косметичні
-
ВОГОНЬ
-
Зрозуміла, дуже дякую за відповіді!!