(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
+50%
-
50 => 75
-
це теоретично можливо, згоден
-
вона може бути не агрсивною, просто не помічаючи людей їх знищувати, як ми комах коли оремо поле. ми ж не цілеспямовано їх вбиваємо, ми просто їх не помічаємо і робимо свою справу
-
ріл, гра топ, майже гра року я вважаю, це дуже гарна сінглплей РПГ, з дуже граним світом (я маю на увазі проробку деталей, замку), але трохи вороги чугунні. Плюс на ПК більше багів, ніж на соснолі, але вони більш косметичні
-
ВОГОНЬ
-
Зрозуміла, дуже дякую за відповіді!!
-
Після мед екзаму вам дають пруф оф екзам, його можете показувати. Плюс є трек номер, наприклад в кліниці (UCI code, якщо не помиляюсь), і скоріше за все на їх сайті можете подивитися, передали екзам в IRCC. А от результати зазвичай за доп плату ідуть(
-
Ну, кожному своє, і у кожного свої смаки)
-
> майже гра року я вважаю Всё что нужно знать о том насколько у нас хороший год.
-
мне кажется это все последствия мего хайринга во время короны, многие реально хапанули сильно много с целью что все будут по домам сидеть. Ну и глобально у фейсбука, гугла, амазона ничего такого революционного в кармане нет, тренируют нейронки индусами на потоке))
-
в начале был топ, сейчас уже скучновато становится) осталось 9 квестов сюжета пройти, и около 20-30 сайд квестов
-
Якщо дають то звісно добре, але б подумав що сам рейт обрав занизький
-
П.с а що там може бути? Наче б нового елдер рінгу не буде, старфілд або редфол? Не думаю, Кодзіма теж не анонсував нічого такого.