(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так
-
именно податься на КУАЭТ, не приехать в Канаду?
-
Серйозно?) блін.
-
значок інший, але по правам у візітор більше можливостей
-
У Канаді продав житло та приїхав до Запоріжжя допомагати людям. Історія волонтера-іноземця
-
Всім привіт. Питаннячко маю: Якщо людина знаходиться в Канаді, але ще працює на Укр компанію. Надає послуги як ФОП (стандартно). І умовно кажучи, при звільненні ще має місяць відпрацювати! Наскільки сильно то повпливає на пошуки роботи в Канаді? Маю на увазі з того що я наінвестігейтав, то люди тут як правило звільняються, а потім активно шукають в Канаді. Ну і мені казали, що компанії трохи не люблять, коли їм потрібно чекати ще якийсь час. Принайні так мені казали двоє Канадців. Є в когось якісь думки що до того?
-
привіт, нема ніяких проблем з тим щоб шукати роботу поки маєш роботу, до цього норм ставляться
-
Цікава музика, можно концентруватися та getting to “the zone”
-
Лінкедін лейофи знову
-
З одного боку їм подобається, що ти працюєш. Типу більш цінний спеціаліст, якщо є робота. З іншого боку вони не хочуть довго чекати, поки ти відпрацюєш нотіс період. Зазвичай 2-3 тижні це ок, за більше треба домовлятися.
-
Ок, зрозумів) дякую
-
Я збираюсь шукати роботу працюючи на укр компанію, вірніше вже шукаю)
-
З такими темпами як зараз канадскі компанії (та і всі загалом) хайрять, то можна з голоду померти поки без роботи сидіти їх чекати
-
Було вже))
-
@evgeniakasian www.instagram.com/reel/CnVeUk2h_BQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всім привіт! Не так давно читав, але на жаль загубив інформацію, що на минулому місці роботи треба перед звільненням взяти дві довідки. Що працював таку то кількість годин та рекомендаційний лист. Чи це все що потрібно? Також хотів попрохати скинути приклад. Thanks in advance 🙂
-
От таке ніколи на англійську не перекладеш 😅
-
А на скільки зараз візи видають по куает в середньому? Бо просрочена віза якою не скористалист то наче теж не дуже добре.
-
яких?
-
а яких прав в візітора більше?
23 Jan 2023, 01:02
173475/644441
less than a minute ago