(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Все программы требуют работу в штате фултайм что для подтверждения опыта что от самого офера. Всякое self employed and contractor уже проблемно
-
Просять довідку з місця роботи/керівника, де перелічені ваші обов‘язки, що співпадають з НоК який ви клеймите, пишуть період емплойменту, зп і чи фул тайм. Також прикладають довідку з податкової що співпадає/підтверджує зп. З апворком перше отримати наврядчи вийде. Але можна почитати по чату, може комусь вдавалось.
-
Я помітила теж. Але з місцевими цінами я просто не розумію як вони ще й будинки свої доволі швидко виплачують. Типу ти 10 років пашеш тільки на мортгейдж а під 45-50 якраз починаєш жити ?) сумно
-
Я вот общаюсь с местным рекрутером из большой компании с офисами по всему и миру и Канаде. И как бы выходит так , что вакансии, вроде как есть, на линкеде их вагон и постоянно новые. А по факту - «I am not sure, will check with other provinces, maybe they have options”. Он сам ко мне пришел, но это не отменяет того факта, что они , в основном, сейчас забивают кандидатскую базу резюме и не нанимают особо в принципе ибо некуда нанимать сейчас