(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дождаться выборки ниже 500 баллов
-
> в данном случае небольшая Ну да, могли бы и кони двинуть. Лучшая медицина в мире
-
Привіт! Можливо хтось щось знає по ситуації: В Канаду лечу я + брат 16 років, батьки залишаються в Україні. Як правильно це оформити документально? Читала, що опікуном в Канаді може бути тільки людина з ВНЖ, чи так це? І можливо є поради/нюанси з оформлення опікунства?
-
Ну то что он неправильно настроен я и сам знаю)
-
Я взагалі чому це питав, в мене така ситуація: Я працюю у Ванкувері 7 місяців, якщо я добре здам IELTS то літом матиму 497 балів в express entry (тому що літом буду мати рік досвіду в канаді). Це хороший бал, я по ньому мав би пройти по CEC. Чи є мені сенс готуватись добре до IELTS, чекати до літа і подаватись на CEC чи краще іти зараз по BC PNP? Я чув що CEC швидше за BC PNP і в CEC не треба буде платити $1к+ за заяву
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds.html Пофильтруй по “Canadian Experience Class” если тебе нужны выборки только по CEC. Или всё что “No Program Specified” и может “Federal Skilled Worker”(не уверен что в FSW входит CEC) если не нужен только CEC.
-
заходи на дно