(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
And finding out the difference between words.. Extremally important... Fast vs Quick Accurate vs Precise Assume vs suppose vs presume etc There're lots of them Hinative website always can helpm with it
-
ми зараз про scaled agile чі про agile взагалі, я якось втратив нитку розмови
-
Ну тобто хоч одна команда так працює в корпорації
-
я там по тексту нижче вже сказав, що на увазі мав "масштабований аджайл" яка б його імплементація не малась на увазі. сейф, лесс чі нексус
-
ну з мого досвіду це зараз дуже популярна тема, особливо в Канаді та США. Ви можете сперечатись але 20000 ентерпрайзів вже на SAFe, це велика цифра
-
Привіт, чи був в когось досвід потрапити швидко до невролога/невропатолога за спину чи щось інше в Торонто? Можливо хтось знає, що є приватна клініка з такою послугою? Або можливо хтось може порекомендувати якогось лікаря. Я впав і поранив спину. Дуже важко ходити. В емердженсі прописали багато знеболювального. І сказали чекати запису до невролога, мінімум місяць. Бо x-ray нічого не показав. А ситуація критична по рухам. Буду вдячний за поради
-
Ну к неврологу лучше с МРТ идти будет больше пользы
-
Робили, там ще чекають результата. Це був загальний лікар, тому толком нічим не допоміг
-
КТ это глянуть кости или целые, что болит то надо делать МРТ лучше
-
Досвід роботи з великими компаніями каже що вони не гомогенні
-
Відкривай Гугл, шукай невропатолога який можу прийняти раніше і до котрого можеш доїхати, потім бери туди референс
-
не так. Воно на то й скейлд, що в ній мають працювати не 1, а багато (5-6 зазвичай) команд