(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я там по тексту нижче вже сказав, що на увазі мав "масштабований аджайл" яка б його імплементація не малась на увазі. сейф, лесс чі нексус
-
ну з мого досвіду це зараз дуже популярна тема, особливо в Канаді та США. Ви можете сперечатись але 20000 ентерпрайзів вже на SAFe, це велика цифра
-
Привіт, чи був в когось досвід потрапити швидко до невролога/невропатолога за спину чи щось інше в Торонто? Можливо хтось знає, що є приватна клініка з такою послугою? Або можливо хтось може порекомендувати якогось лікаря. Я впав і поранив спину. Дуже важко ходити. В емердженсі прописали багато знеболювального. І сказали чекати запису до невролога, мінімум місяць. Бо x-ray нічого не показав. А ситуація критична по рухам. Буду вдячний за поради
-
Ну к неврологу лучше с МРТ идти будет больше пользы
-
Робили, там ще чекають результата. Це був загальний лікар, тому толком нічим не допоміг
-
КТ это глянуть кости или целые, что болит то надо делать МРТ лучше
-
Досвід роботи з великими компаніями каже що вони не гомогенні
-
Відкривай Гугл, шукай невропатолога який можу прийняти раніше і до котрого можеш доїхати, потім бери туди референс
-
не так. Воно на то й скейлд, що в ній мають працювати не 1, а багато (5-6 зазвичай) команд
-
Всім привіт. Чи є .Net Developer и, хто планує приїжджати й шукати роботу саме в Оттаві? Чи може вже шукають? В мене залишився HR який шукає кандидата для RedMane на гібрид мод, по плану початок роботи з квітня. Я вже прийняла оффер іншої компанії, бо не збиралась так довго чекати. Дайте знати кому цікаво, зконтактую вас #вакансія
-
По словам Scaled Agile? а, это по всему миру. Nvm.
-
я через моно и приватом пользовался 3 года, лол