(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там отбор начинается с покупки диплома)
-
-
Я делал одну транзакцию в месяц с канадской кредитки Пользовался тем, на чем были деньги 😁
-
Припустимо знайшла хорошу кафешку. Але до неї їхати машиною повз сумнівну забудову. Мікс висоток та двоповерхових будиночків з гімна та палок. В парках немає їжі, кави, атракціонів. З того всього радує лише природа. Але для неї навпаки втікаю подалі
-
Я теж так думав, але все трохи помінялося в кращу сторону) Хоча мені здається, що головний плюс Оттави - це відстань до Монреаля і Торонто, але ж знову, краще з машиною)
-
Коррупция и воровство есть везде но его масштабы в Украине просто поражают воображения. Особенно в контрасте с патриотическими спичами
-
Так у меня на то время уже 790 был
-
А скільки історій про корупцію в армії, типу командир дає користуватись старлінком за 100 грн (хз наскільки це правдива історія, але є декілька реальних не менш абсурдних). Просто на початку війни всі перелякалися за своє життя, майно і затихли, а тепер бачать що війна на довго а сімейну казну і далі тре поповнювати...
-
Ну агломерація там на 1.5 лямів, і тут я трохи не згоден. Я відкрив для себе інсту з гарними місцями в Оттаві, від кафешок і до парків, але без машини то пофіг(
-
Так сейчас люди массово гибнут и страдают, прямая угроза существованию государства. Это какими надо быть животным чтобы продолжать воровать как не в себя?