(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
300к город в Европе и щас норм вполне
-
Що значить «мутну ділянку»? Купили законо? Гос акт дійсний?
-
Пруф? Я 6 років не встаю з них, та відчуваю себе чудово. Дешеві копії може й гроблять, брати тільки норм бренди - secretlabs, dxracer, quersus. Та й як це взагалі - воно комфортне, не встаєш 10 годин та хребет не болить, бокова та поперекова підтримка така, що кріслам у моєму авто до неї як до Марсу - і тут бац, 'гробить все що можна'?
-
Все верно этот участок купили бы правильные люди
-
От тому Україна і в дупі. Бо ніхера навіть свої закони не працюють, а населення не бачить в тому проблеми. Справа не в тому що іт чи не іт, справа в тому що немає відповідальності для представників влади за перевищення своїх повноважень. Как результат вони ходять всюди де відчувають запах грошей, якщо відбривалися - то й йдуть до наступних, а хтось просто грошей дає і на цьому розходяться. Lucky labs торбили довго і муторно , нічого працюють собі хлопці, бо виявляється що розробка софта легальна
-
А почему этот честный эколог не видит что нарушение массовые? Вот если бы это серия дел была открыта
-
До проведення слідчих дій залучені слідчі та оперативні співробітники Національної поліції України і представники Спеціалізованої екологічної прокуратури
-
Прийшли екологи, не прокуратура.
-
В любом случае это расследование избирательное рядом куча таких участков уважаемых людей и прокуратура нарушений в упор не видит
-
Та блять. Навіть якщо компанія пише софт для гембли, воно законне. А якщо воно не законне то чому воно все ще працює багато місяців після маскі шоу?
-
Якщо фултайм був на фоп, ідентично. Хіба що референси довше збирати
-
Я не думаю, я точно знаю. В 2022 почали ходити так як багато років до того не ходили.
-
У меня колега подавался в итоге просто забил на этот опыт потому что надо было доказать и что работа соответствует НОК и что действительно фултайм и ТД. Я не говорю что это невозможно, я сказал что такие кейсы они намного сложнее идут чем опыт работы в штате фултайм.