(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо фултайм був на фоп, ідентично. Хіба що референси довше збирати
-
Я не думаю, я точно знаю. В 2022 почали ходити так як багато років до того не ходили.
-
У меня колега подавался в итоге просто забил на этот опыт потому что надо было доказать и что работа соответствует НОК и что действительно фултайм и ТД. Я не говорю что это невозможно, я сказал что такие кейсы они намного сложнее идут чем опыт работы в штате фултайм.
-
Бо це і є тиск на бізнес. Для розслідування достатньо зробити запит на документи і компанія сама їх принесе, і тільки якщо вони відмовилися тоді вже обшук робити. Більш того, це процесуальний кодекс так передбачає
-
Що саме неоднозначно? Якщо не іт можна маскі шоу робити коли заманеться?
-
Я - ні, в Канада как надр є чимало людей хто успішно доводив це експерієнс, пари таких осіб знаю особисто. Юридично немає різниці чи сидів ти фопом на галері, чи через апворк шукав, це все робота по контракту.
-
Ну хз, це ж Україна, там завжди не все однозначно, далі пост з FB: Дивлюсь, як розлітається новина про обшуки в MacPaw і її засновника Oleksandr Kosovan, і як всі розповідають про тиск на IT-тишніків... Знаєте, про що я в цей час думаю? Яка піде віддача від більшості тих, хто зараз публічно пише на захист Косована, коли до людей дійте, що: 1) не IT-компанія ТОВ "МАКПАУ", оформлена на Косована, а його ріелторська ТОВ "МАКПАУ ПРОПЕРТІ МЕНЕДЖМЕНТ", що на 99.9999 % оформлена на офшор; 2) що ділянки, про які мова - це ліс на березі Канівського водосховища, і що власник бізнесу теоретично не міг не розуміти, що купуючи ліс під виглядом земель сільгоспризначення, він влазить у щось дуже мутне. От мені захотілося допомогти Косовану в цій ситуації і я почав розбиратися, щоб аргументовано і з фактами написати про спроби прокуратури з поліцією обікрасти IT-компанію. Але відразу стало зрозуміло, що дехто дуже сильно маніпулює... Ніколи не розумів, навіщо люди так тупо знищують власну репутацію, замість чесно описати ситуацію і отримати реальну підтримку, а не дешевий хайп :(
-
Насправді це неважливо вже. Важливо що як ходили збирати дань, так і ходять.
-
"Цікаво, що MacPaw є резидентом «Дія City», спеціального правового режиму, однією з переваг якого декларувалася, зокрема, захищеність компаній від обшуків силовими та правоохоронними структурами."