Ну хз, це ж Україна, там завжди не все однозначно, далі пост з FB:
Дивлюсь, як розлітається новина про обшуки в MacPaw і її засновника Oleksandr Kosovan, і як всі розповідають про тиск на IT-тишніків...
Знаєте, про що я в цей час думаю? Яка піде віддача від більшості тих, хто зараз публічно пише на захист Косована, коли до людей дійте, що:
1) не IT-компанія ТОВ "МАКПАУ", оформлена на Косована, а його ріелторська ТОВ "МАКПАУ ПРОПЕРТІ МЕНЕДЖМЕНТ", що на 99.9999 % оформлена на офшор;
2) що ділянки, про які мова - це ліс на березі Канівського водосховища, і що власник бізнесу теоретично не міг не розуміти, що купуючи ліс під виглядом земель сільгоспризначення, він влазить у щось дуже мутне.
От мені захотілося допомогти Косовану в цій ситуації і я почав розбиратися, щоб аргументовано і з фактами написати про спроби прокуратури з поліцією обікрасти IT-компанію. Але відразу стало зрозуміло, що дехто дуже сильно маніпулює...
Ніколи не розумів, навіщо люди так тупо знищують власну репутацію, замість чесно описати ситуацію і отримати реальну підтримку, а не дешевий хайп :(