(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В нас вже є всі документи і все готово для подачі, питання як раз напевно тільки в ноку, бо дизайнерів можна до декількох віднести
-
Что-то не очень понятно какой от него профит?
-
А вы лично такие документы подвали с апворк и смогли доказать что работали фултайм?
-
after feb 24 we were quite strict: you can watch youtube/cartoons/movies but nothing in russian, only in Ukrainian/English, so he's been watching mostly content in English since, and now can understand and speak quite well, we need to work on writing though
-
Ничего не хотел, просто не знал как рут работает)
-
Cделал вот так вот и взлетело server { listen 80; server_name domain.com; root /var/www/html; location /timetable { try_files $uri.html timetable.html; autoindex off; } }
-
Це якийсь Анон з фейсбуку. 2 роки йшло слідство й досі не можуть сказати що це незаконна забудова
-
Але закритий воркперміт чоловіка вже не валідний, бо він звільнився з місця роботи який там був вказаний.
-
В мене теж зараз два ворк перміти, один овп виданий на основі закритого ворк перміту чоловіка взимку, інший вже влітку по CUAET, консультант сказав що обидва валідні.
-
Мені здається так, бо умови першого ворк перміту виконані і він же ж все ще дійсний
-
Найс)
-
В кондо. На сколько я понял, то в Роджерсе сказали что стоимость входит в аренду. Лендлорд ничего про это не знает. Предположил что входит в кондо фи, но они мне выставляют счет на $0 :)
-
Так треба в бінг чат писати, в нього база нова