(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
полчаса писал полотно для ирцц, нажал сабмит, а там ошибка и все полотно потеряно
-
а можно контакты консультанта плиз?)
-
Канада відносно населення взагалі досить просунута в плані науки та інженерії
-
жизненно) но я это уже закончил))
-
Мене сьогодні три рази з заповнення профілю ЕЕ викидало, бо сессія закінчувалась, хоча я активно все заповнювала. Там ще це так класно відбувається, просто форма перестає зберігати данні і ти не можешь зрозуміти чому, поки сторінку не рефрешнеш.
-
В Канаді винайшли доречі
-
В них виявляється є офіс в Монреалі
-
В мене нема контактів саме людини, бо там компанія чоловіка допомагала з цим, але це був хтось з canadavisa.com (cohen immigration law)
-
Я коли вже подався, в особистому кабінеті дивився що тижня прогрес. І там то частково зникали аплікації, то дати скакали…
-
А салат цезар в Мексиці вигадали
-
But why? One possible reason is the growing fascination at the time with Tiki culture. Hawaii had officially become an American state in 1959 and people had fallen in love with the island lifestyle. Canned pineapple began to be imported into North America, along with pineapple juice - providing Panopoulos with his crucial ingredient. As for the name, the brand of tinned pineapple was called Hawaiian, so Panopoulos’ invention was named in its honour.
-
но я то недавно заполнял, у меня уже новый нок стоит)
-
Там ще можуть зникати апдікації, купа магії
-
Помню только прилетел в Канаду, в первые дни были orientation week для студентов и там был какой то фестиваль, нужно было угадать что за изобретатель на фото и я с дуру сказал что он изобретатель пиццы с ананасами И они такие: чтооооооо 🤣