(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там ще можуть зникати апдікації, купа магії
-
Помню только прилетел в Канаду, в первые дни были orientation week для студентов и там был какой то фестиваль, нужно было угадать что за изобретатель на фото и я с дуру сказал что он изобретатель пиццы с ананасами И они такие: чтооооооо 🤣
-
Привіт! Що добре: - сам сайт, який зроблений на squareapce, має приємні анімації і адаптив, який зручно читати з телефону Що можна покращити: 1. Прибрати фотографії гір і всі інші , що не стосуються портфоліо, Вони забирають багато уваги, хоча по факту просто не несуть ніякої користі. 2. Сторінка контакт норм, але я б порадила винести лінку на лідкед ін на першу сторінку, як і пошту, просто щоб hr менеджеру було простіше їх побачити 3. Continuously growing UI/UX Designer with coding experience. нот бед, але можливо перефразувати “Continuously growing UI/UX Designer” на щось більш серйозне, бо виглядає з самого початку дуже по джунськи для роботодавців. 4. Для потфоліо мінімум це 3 кейси, подумай які ще роботи можна ще додати, і якщо додаватимеш - роби окремі сторінки для кожного кейсу, бо ментально важно їх читати на одній сторінці, тим більше одразу на головній. Про кейс: 1. Невистачає фокусу на проблемі , яку ти вирішував я розумію що це написано текстом , але він мілкий і його важко читати. Спробуй підхайлатити і тезисно пояснити проблему, яку вирішував. 2. Було б не погано додати , як довго тривав проект ( тиждень, місяць, пів року?) з якими командами ти взаємодіяв , і які обов язки мав. 3. У результатах напиши яким саме методом ти міряв успішність рішення. В цілому норм, я ще б трохи попрацювала над юайкою тих картинок, що ти додав , але якщо нема часу , то можна залишити. П.С. це просто думки, які прийшли в голову, дослухатись чи ні і наскільки це правда вирішувати тобі:) Удачі!
-
Привіт ) Страховка покриває такі бенефіти як психолог, стоматолог …) Враховуючи що нічого лікувати не потрібно 😂 , а бенефіти до квітня, хочу дізнатися чи хтось має знайомих психологів/стоматологів , які спишуть ці гроші з страховки , а ми їх поділимо)) Торонто)
-
Можна вивезти людину з України, але не навпаки :)
-
А не кто не пробовал договориться, что бы платили официально минималку, а остальное на ФОП/пайонир?
-
Можна вивезти людину з України, але не навпаки :)
-
Does anyone realized the difference between serial and series? As I understand, "series" means сериал And episodes are серии Then what is the mystical "Serial"?🧐
-
Бачив його, напевно туплю, але не бачу як місто обрати там 😅😅😅😅
-
Яким сайтом користуєтесь для перегляду прогнозів на північне сяйво?
-
If you're talking about 'serial' as a noun (not like 'serial killer' or 'serial number'), it can still be used. But usually it refers to something published or produced in a series, like a story in a magazine that's split into parts. Like “Captain underpants” is more of a book series, but “Dune” was published as a serial
-
In terms of cinematography?