(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нє, ось твій кейс: if you’re currently working in Canada in a NOC TEER 0, 1, 2 or 3 job on a work permit that was issued based on an LMIA, and: ◦ you’re working for an employer listed on your work permit ◦ you’re authorized to work in Canada on the day you apply for a permanent resident visa, and when the visa is issued ◦ your current employer made you an offer to give you a full-time job for at least one year if you’re accepted as a permanent resident
-
Меня смущает 'new positive lmia' и 'work permit that was issued based on a lmia'
-
It also must be made : • by an employer with a new positive LMIA that approves the offer and names you and your position OR • if you’re currently working in Canada in a NOC TEER 0, 1, 2 or 3 job on a work permit that was issued based on an LMIA, and: Вот в этом разделе
-
Блін) Ну пишуть що буде по всій Канаді, але хз
-
Тогда точно беда Но опять же, гугл говорит что можно иметь мултипл валид вп, но на оф сайте такого не нахожу
-
Да, ещё 'живой'
-
ну вообще цены выросли на аренду в Польше, по крайней мере в больших городах. Плюс появился социалистический прикол с umowa najmu okazjonalnego, которая позволяет, если вы не платите, легче вас выселить, потому что вы указываете адрес в Польше, который вас готов принять (нужно нотариальное согласие от владельца). Но про 6-12 месяцев оплат я не слышала, может, чисто варшавский прикол
-
Да, но гугл говорит, что закрытый вп все ещё валиден, пока я соблюдаю его условия))
-
Да, по сути требования закрытого вп все ещё соблюдаются