(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Интересно а как это будет реализовано?
-
если приехали в канаду и вернулись – да в чухии новый закон, все те, кто до него получил куаеут – могут выдохнуть, но те, кто решается после нового закона "о том что нельзя иметь куает и статус в чехии" – будут лишаться статуса после оформления куаета
-
з обох сторін
-
Паспорт на наличие визы проверяют ?
-
Как именно это реализовано?
-
Смотря какая у вас специальность и критерии отбора. Можно и три и больше
-
Але нащо платити більше, коли можна мати і Скрама і ПМа і ПО в одному флаконі?)) Мало компаній в Україні розділяли ці поняття. Тут я також часто зустрічаю вакансії Agile Project Manager, де мається на увазі, що для команди ти - Скрам, для бізнесу - ПМ
-
Похоже на какой то фейк виза то визитор обычная
-
У Канады/США/Европы есть обмен базами а вообще вот: Якщо людина вже має тимчасовий захист, а після цього отримала канадську візу CUAET або довгострокову візу для перебування понад 90 днів у іншій країні, але не збирається туди їхати — чи може вона скасувати цю візу і продовжити чеський тимчасовий захист? Тимчасовий захист, згідно закону, при отриманні канадської візи припиняється. Якщо візу буде скасовано, людина може отримати новий тимчасовий захист при відповідності усім іншим необхідним для цього умовам. Але не можна продовжувати первісний тимчасовий захист, оскільки його дія вже припинилась.
-
ого фігасє, ніколи не знала що шпіц така дорога порода. Чи яку вона машину хоче? навряд чи ж тарантас якийсь
-
я підписана на розсилку з одного там сайту рецептів, там іноді бувають тематичні підбірки Сьогодні це найпопулярніші американські рецепти сімдесятих: www.allrecipes.com/gallery/most-popular-recipes-1970s/ дуже цікаво пізнавати місцеву культуру через їжу
-
Я открыл линки не вижу там ответа про механизм реализации этого закона. Что за единая база США/Канады/Европы? Откуда она взялась?
-
собачка відєла нєкотороє дерьмо, як то кажуть)