(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
но логика ровно такая же как и с прошлыми картами - собрал бонусы за год, закрываешь перед следующим чарджем за год
-
так что от халявного кофе, винчика и еды я не откажусь))
-
Люди відгукніться буль ласка, невже ніхто на канадський банк не перейшов?
-
у меня суммарно будет 8 перелетов, как раз на тех что в канаде долгое ожидание
-
шо поробиш
-
тогда нексус отпадает
-
а не(
-
If you are a permanent resident, you must have been a legal resident of Canada or the U.S. for at least 3 years before applying. You are exempt from the 3-year residency rule if you are:
-
cozy
-
вроде нет
-
Пора делать визу в штаты)
-
Тільки нексус після 3х років життя в Канаді, наскільки я почитав
-
Виставляв інвойс на wise. Там і курс приємний і гроші швидко заходять.
-
что с резерва условно можно поиметь за год: - лаунж по канаде и сша на все стар аллаинс рейсы - 100 баксов на нексус - 90к поинтов - возможность перенести прогресс SQM и егапрейды на след год + проще получить 25к статус - еще есть типа подарочный сертификат на эконом раундтрип(до 600 кад), но при условии что ты за год с карты потратишь 25к
-
Welcome to Canada 🍁
-
Ага, 14 прилетіли
-
20 РОБОЧИХ днів консульство робить поштою. Нам прийшла вже. Особисто іти нікуди не треба - лист туди, лист назад
-
Нормально живуть ) я в Польщі півроку користувалась і тут купила, найдешевший набір на три ножі - топ за свої гроші
-
Зазвичай це відкриті питання до спікерів, на які вони відповідають зі свого досвіду. Так, піду. Не очікую на якийсь аутпут типу «офер на руках» чи «промоушен», але цікаво що обговорюють, як нетворкінг вживу відбувається і тд
-
Сказав що це я зі свого вайз рахунку собі перевів сказали ок, але якось дивним мені це питання здалось, щоб потім не було ніяких проблем з цим
23 Jan 2023, 01:02
177733/637418
41 minutes ago