(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ага, 14 прилетіли
-
20 РОБОЧИХ днів консульство робить поштою. Нам прийшла вже. Особисто іти нікуди не треба - лист туди, лист назад
-
Нормально живуть ) я в Польщі півроку користувалась і тут купила, найдешевший набір на три ножі - топ за свої гроші
-
Зазвичай це відкриті питання до спікерів, на які вони відповідають зі свого досвіду. Так, піду. Не очікую на якийсь аутпут типу «офер на руках» чи «промоушен», але цікаво що обговорюють, як нетворкінг вживу відбувається і тд
-
Сказав що це я зі свого вайз рахунку собі перевів сказали ок, але якось дивним мені це питання здалось, щоб потім не було ніяких проблем з цим
-
цікаво, це як discussion panel з різними спікерами? ви думаєте піти?
-
Мені на вайз і зараз заходять але я хочу щоб одразу заходили на канадський банк, бо я тут з вайза собі 5ку кинув потім заходив в банку брав драфт чек вони мене спитали а що це за 5ка тобі прийшла
-
Так проблем не повинно бути, якщо за все податки сплатити. А з канадським додаткові витрати через курс та комісію.
-
подивіться ще TechTO, там є female-led talks, і вони добре організовують івенти свої
-
Тут уже писали проверенную схему uah bank -> kuna.io buy usdt-> paytrie -> Canadian bank e-interac Работает как часы
-
так, звучить цікаво) якщо хтось збереться на івенти - пишіть, можем купити double tickets на двох)
-
Доброго дня :) Можете "розжувати" для мене як сплатити консульський збір? Це можна не виходячи з дому через онлайн банкінг оплатити чи іти в банк і так і казати "I want to arrange/pay Money Order or Bank Draft, payee: Embassy of Ukraine"?
-
@username_is_tooo_short а може ти знаєш, яка карта найкраща для заробляння поінтів з тревел покупок? Бо я букею готелі/перельоти через свою компанію, і хочеться поінти набирати теж
-
www.rewardscanada.ca/cobaltmultipliers.html
-
Зрозумів, дуже дякую
-
да, и инстакарт
-
чи там ніфіга не підтримується крім одного ресторану
-
убер ітс включає? І які гросері?
-
Нє, йдете в свій банк і просите там мані ордер чек на 40 кад на ім’я установи Вам дають папірець, де написано, що саме ви саме для цієї організації 40 баксів відправляєте Цей папірець в конверт-запит
-
она и статусы в отелях дает, и у нее флет рейт на покупки
23 Jan 2023, 01:02
177748/633570
about an hour ago