(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, але там наче не в будь який час видають
-
Із загального відчуття у середніх компаніях зараз психологічна верхня межа для девопс сіньеора — 170-180. Принаймі на етапі стартового спілкування.
-
Я же не виходив прямо активно на пошук роботи, але фонові дискуссіі з рекоутерами час від часу підкидує таке
-
Еще не пробовала только ж час дня 😅
-
sin не потрібен взагалі
-
Так, але не пам’ятаю чи там треба було якесь підтвердження де ти живеш чи просто вписував
-
Вино с травкой?😃😁
-
ServiceOntario will never ask for your SIN This is a scam. ServiceOntario never contacts customers asking for their social insurance number (SIN). www.ontario.ca/locations/serviceontario
-
Треба сходити в hsbc і глянути чи дадуть вони на ворк перміті свою world elite (але не зараз, коли кредит скор відросте😅)
-
2-4 тижні. Тому можна почекати з ohip
-
Підтвердження адреси потрібно, бо це умова для отримання ohip, що ви резидент Онтаріо
-
Він не потрібний, але його можна показати як підтвердження адреси(сам папірець про надання сін)
-
Адреса порібна для того, щоб вам відправити карту. Я показував Agreement to Lease на телефоні
-
После 12:00 можно 😁
-
Не знаю:) мене про нього не питали, але у мене останніх майже 2 роки в лінкедін робота в ванкуверскій компаніі. Можливо це грає на користь.
-
Ну он может быть давно заброшен. Работать на прямую намного выгоднее чем через апворк