(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Підтвердження адреси потрібно, бо це умова для отримання ohip, що ви резидент Онтаріо
-
Він не потрібний, але його можна показати як підтвердження адреси(сам папірець про надання сін)
-
Адреса порібна для того, щоб вам відправити карту. Я показував Agreement to Lease на телефоні
-
После 12:00 можно 😁
-
Не знаю:) мене про нього не питали, але у мене останніх майже 2 роки в лінкедін робота в ванкуверскій компаніі. Можливо це грає на користь.
-
Ну он может быть давно заброшен. Работать на прямую намного выгоднее чем через апворк
-
Може навіть вказати посилання на профіль анворку щоб подивились відгуки та рейтинг
-
Но подразумевается наличие canadian experience?
-
Селф-емплойд це шо? Фоп на якусь компанію чи просто Фріланс? Я б писала тоді проектами, не назвами компаній, а проектів Але може хтось розумніший підкаже
-
Якщо були довгострокові проекти то можно вказати кожний окремо, якщо невеликі - то я писав що просто фріланс і найцікавіші кейси описував
-
А ти шукаєш активно чи пасивно? Ну в сенсі сам подаєшся, там написав в шапці лінкедін що в Канаді, шукаєш роботу, що все уже готово з документами
-
Мані ордер можна і на пошті зробити, не потрібно йти до банку
-
І наче казали, що air bob не канає в ohip
-
Ну вот а без такой строчки предлагают 120 и то вяло )
-
Пассивно пока менял локации и сравнивал популярность )