(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
@f9xrw0js43 @bloodybones а що ви писали в «період проживання» в анкеті?
-
Нифига себе как похорошел Гастаун
-
Вот оно в чем дело ))
-
У цьому контексті він розповів, що одному з народних депутатів, члену Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, також вручили повістку просто на площі. "Це свідчить про те, що триває не зовсім кваліфікована процедура", – вважає Веніславський.
-
www.ukrinform.ua/rubric-society/3672169-venislavskij-e-mobilizacijni-metodi-aki-ne-zadovolnaut-oboronnij-komitet-vr.html
-
Сегодня фан ивент в Ванкувере
-
www.destinationvancouver.com/event/fan-expo-vancouver/23108/
-
То есть 95% которые не фаанг то все джуны ?)
-
Якщо дійсно сіньор (programming, systems design, Linux, cloud etc) то 150-200к, в фаангах ще більше
-
Плохая аналогия она подобна котенку с дверцей 🤷♂
-
«Я считаю что заставлять учиться читать это плохая идея. Вопрос Вы ставите не правильно, нужно спрашивать готовы ли Вы прочитать книгу. Я против того чтобы сжигать книги, но я читать не хочу, поэтому считаю что мое мнение в данном случае не учитывается, если я не готов сам делать это» Якось так. Вболівальникі війни, круто дивитись прикольні відосікі з вогами але взагалі в мене є права і своє життя 🙃
-
Вот медиану пытаюсь понять по рынку Канады
-
А если закончатся добровольци?
-
З мого досвіду 9/10 вакансій з нормальною компенсацією були через літкод
-
Ещё раз может делать это добровольно а не гнать как скот?
-
Встав що завгодно. Хочеться відвойовувати території і мати країну як Україна то уяви, все насправді погано. Ми офігіємо від втрат після війни. Всі ті хлопці думаєш вміли вбивати раніше, а ще уяви як вони зайобані за рік в окопах і як їм насрати звідки приходить свіже м’ясо.