(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
До речі багато всяких штук можна купити в Krazy Binz. Там продають товари загублені на Амазоні. Є дні по 25, а є по 1 баксу
-
Я не знаю як в Калгарі відчувається - 30 і подібна температура, я був в січні в Рованіємі (сам північ Фінляндії), навіть відносно нормально одягнутим - 20 нормально там відчувалось.
-
Шукаю роботу Front-end або web developer біля Торонто. Хто щось знає повідомте будь ласка!
-
Можна купити такий кабель в долар ворлді
-
Пердакшин горит, как вышел из отпуска успел поработать больше чем за весь прошлый год
-
я так фокусы продавал, подходит кто то и спрашивает сколько стоят карты. Говорю что 160, а он: оооо, а в 2 часах езды отсюда я видел за 140 и смотрит еще так типо я скидку дам 😁
-
Моя думка, що якщо не можеш допомогти чи відповісти на питання, пройди мимо. Те саме, коли щось продаєш, а в коменти пишуть, типу отам дешевше, чи взагалі матюки. При чому, то не тільки українці. Коли продавав квартиру в Польщі, поляки теж люблять 5 коп. вставити де їх не просять
-
Шукаю роботу Front-end або web developer біля Торонто. Хто щось знає повідомте будь ласка!
-
-
там весь сок был в том КАК это было написано, жаль не смогу уже найти
-
Ну то таке, різні ситуації бувають. Може в людини був прильот в хату і нічого не лишилося. А сам був десь на заробітках по безвізу на сезонній роботі. Я таких не осуджую. Я не знаю його житя.
-
баг в системе из-за новых правил
-
самое смешное что я видел: мне 45 лет, жены нет, детей нет, умею что то руками, денег нет, дайте работу, дайте жилье, детей нет, жены нет, дайте работу, дайте работу Вот было почти так же написано)
-
Ну то ще один тип, любителі халяви
-
Ну для наших людей, то скорше виключення.