(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вище наведена конкретний текст довідки. Всі питання до міністерства
-
Ми вимагаємо більше подробиць
-
Если магистра и бакалавра на одну тему - только магистра. И естественно его же в имидж центр потому, что они будут его подтверждать. Второй диплом (другое образование) - другая заявка и туда и туда
-
Прийшла форма RL 31, до кінця не розумію для чого вона мені?
-
До річниці повномасштабного вторгнення русні в Україну, в ефірі національного німецького телеканалу ARD вийшов емоційний сюжет про Харків.
-
Власне все як тут написано: edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/oformlennya-dokumentiv-dlya-zalishennya-na-postijne-prozhivannya-za-kordonom-gromadyan-ukrayini-yaki-viyihali-za-kordon-timchasovo Першого жовтня написав заяву в консульстві особисто, додав money order на 173 долари, і документи з переліку. Четвертого грудня отримав рішення консула і запит на надання підтвердження зняття з реєстрації в Україні. Оскільки було продано нерухомість, за якою я був зареєстрований, нові власники самі зняли мене. За добу в Дії з’явився витяг з реєстру, який було надано консулу і він запросив паспорт поштою для проставлення печатки.
-
Підкажіть, може хтось працює в CGI? Що по підводним каменям окрім зарплати, нижче ринкової (судячи з коментів на Glassdoor) ?
-
Так 2к и прочие сложности то про отказ от гражданства, а не выезд на ПМЖ
-
Всюди шукайте. Типу нема «кращого місця» зараз
-
Спасибо!
-
Посмотрел сегодня историю переписки в телеграмме, ровно год назад рано утром мы выехали из дома на всякий случай в Ужгород. О Канаде никто и не думал в тот момент.
-
На основании PR же?
-
Ми вилетіли 13.02 в Турречину, мене дружина вмовила) бо я думав просто на західну чухнути.