(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Або тих хто вже ніколи не напише. Фб з часом все більше і більше на кладовище стає схожий
-
А от якщо подивитись на linkedin, стає трохи ясніше - там і джун позиція є, якої нема в резюме, і досвід, на мій погляд, значно краще розписаний, і останнє місце роботи є, якого нема в резюме Іншими словами, якби я бачив тільки резюме - я б, мабуть, його пропустив би. Якби я бачив тільки linkedin - з високою вірогідністю запросив би на інтерв'ю, тому що ото все - 50+ developers, > 5 billion rows, etc etc - привертає увагу та вражає. Я не знаю, як та на що дивляться рекрутери, але на мій погляд, треба усунути цю discrepancy
-
Грустно, что из-за ебанутых существ 'запоребриком' практически всей стране пришлось пережити огромный стрес и кардинально изменить свою жизнь
-
Мені вистачило тільки карточки водійського посвідчення, щоб підтвердити стаж український, і потім здача теорії і практики. Попередньо також брав дву уроки водіння у двох різних інструкторів, катались в том районі же була здача.
-
В мене декілька однокласників в 2014-2015 загинуло, того року декілька хлопців знайомих загинуло.
-
у меня так лучший друг со школы попал в засаду. Выжил, но пока что на ноги не стал, перебит позвоночник(
-
Мама рассказывала, шла в порт на работу, документы взять, и там танк стоял и русня с автоматами. И на них автомат навел, хз, мож потому что порт, или просто по приколу. Очень страшно. И домой к нам приходили рус военные, лазили. И потом как через Крым выезжала, страшно очень
-
я пару дней назад тут встретил парня из Крыма который приехал пару месяцев назад и первый заговорил со мной на украинском
-
Це мабуть сюди. Мене трохи тригернуло, дівчина з ресепшену на йозі, знаючи, що я з України, дуже casually вирішила мені розповісти як їздила в парашу в пітер і який там wet cold 🥶. Наче і нічого такого не сказала, але мене якось тригерить, що деякі люди тут наче відірвані від решти світу