(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ооо, атомик харт доступен
-
финики еще, шафран
-
Ну не жрать же ее, а у них там в афгане выбор невелик либо герыч, либо изюм🤷♂
-
но 100 баксов сорри нот сорри
-
я бы в хогвартс поиграл
-
www.linkedin.com/posts/natalynyshta_%D1%8F-senior-php-developer-%D1%96-%D1%82%D0%B0%D0%BA-%D1%8F-%D1%88%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%8E-activity-7033829932795375616-6Qd5?utm_source=share&utm_medium=member_ios
-
Подпаяйся по гайдам
-
как только смогу закинуть с торента на хбокс, так сразу
-
Лучше с торрента, чтобы им статистику не повышать
-
ага
-
Ну дешевше на порядок, судячи з сайтів оренди. І рейтинги госпіталів на Гугл картах нормальні, хз наскільки їм можна вірити.
-
У меня нет пк
-
Так слили же вроде уже? Капец дорого в Канаде шото игры , тут стоила 900грн по предзаказу, это на канадские примерно кофе + пирожок😁
-
хіба що там є безкоштовне житло
-
Дружина добавилась в групу Мами Торонто, там багато інфи по темі, Маріна скинь лінк
-
Привіт! Буду вдячна за інформацію щодо пологів в Канаді (Торонто). Вивчили інформацію у відкритих джерелах, хочемо зорієнтуватися щодо деталей: вартість пологів, орієнтовно, які є специфічні нюанси, які варто врахувати. Завчасно вдячна за ваші відповіді.
-
Думаю с пхп стеком просто не повезло. За бугром тоже часто бегают и названивают на телефон предлагая вакансии, только занимаются этим не хр компании, а отдельное агенство
-
А, сорян, я думав що питання чи щось таке. Це вакансія?
-
Відгуки про лікарню гамільтона не найкращі (але і не найгірші), а дружині народжувати, не хотілось би в коридорі емердженсі 😁
-
І що не так?
23 Jan 2023, 01:02
179197/634700
13 minutes ago